Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Trimite articol

dovlecelDupă aproximativ opt luni de la lansare, numărul abonaților pe RSS și mail de pe http://hobbygrădina.ro a depășit 100 1000 (știi că aici abonamentul este gratis, nu?), iar pentru a marca momentul m-am decis, ca pentru diversificarea conținutul, dar și pentru a aduce un pic de culoare în viața site-ului o să public și articole scrise de alți pasionați de grădinărit, adică poate și pe al tău!

Dacă vrei să ne prezinți grădina ta, grădina vecinului, ai descoperit ceva interesant, sau pur și simplu consideri că ai ceva de spus celor 300-350 1500-2000 de pasionați ai grădinăritului, care trec zilnic pe aici, de acum o poți face, în forma unui articol, care odată trimis la adresa huni(at)hobbygradina(punct)ro va fi publicat, dacă corespunde cu tematica acestui site.

Dacă nu ai blog

Știu că multă lume, care are o grădină minunată, dar nu are blog ar avea ceva de împărtășit sau de arătat, pentru ceilalți grădinari pasionați sau iubitori de animale, iar aici este locul cel mai potrivit pentru a face acest lucru! Nu fi timid(ă), laudă-te, nu-i nimic rău în asta, pentru că sunt sigur că avem ce învăța de la TINE. Crede-mă, că mult mai multă lume este interesată de ce ai de zis decât ai credea, iar un feedback nu strică nimănui, nu-i așa?

Am deja blog, de ce aș publica aici?

Dacă ai deja un blog, publicarea unui articol de calitate aici, îți poate oferi expunere în plus, dar nu trebuie neglijat nici faptul că ai posibilitatea de a include referințe către articolele relevante de pe site-ul sau blogul tău, făcând rost astfel de noi cititori de calitate, interesați de nișa ta!

Formatul și subiectul articolelor

Nu vreau să restricționez subiectele articolelor, singura condiție este să se integreze în tematica generală a acestui site, vezi categoriile din meniul de mai sus (și nu mă refer la ”Altele”, da?). La format am o singură rugăminte, și anume, ca articolul să fie însoțit și de una sau mai multe poze, de preferință pozele tale, care să aibă o calitate acceptabilă. Asta nu înseamnă că nu poți trimite articol fără poză, dacă ai ceva interesant de zis sunt sigur că găsim ceva în arhiva mea de câteva zeci de mii de fotografii ;). Dacă folosești resurse externe, un link către sursă este obligatoriu. Articolele vor fi publicate împreună cu numele autorul și link opțional către blogul sau contul de twitter al acestuia.

Îmi rezerv totuși dreptul de a nu publica anumite articole, din motive lesne de înțeles.

Sunt sigur că resursele online te-au ajutat de multe ori pentru a găsi răspunsuri la problemele tale în grădinărit sau alte domenii. A sosit timpul să dai și tu ceva înapoi, ajută comunitatea de grădinari online (în continuă creștere) și trimite articolul tău pentru publicare!

Vreme frumoasă de grădinărit și spor la treabă îți doresc!

7 comments to Trimite articol

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.