Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Ce este RSS?

Nu te amăgi dacă încă nu știi ce înseamnă RSS sau nu înțelegi ce beneficii ai utilizând această tehnologie, pentru că majoritatea utilizatorilor de internet sunt în această situație. Într-un articol am citit că RSS este timp economisit, ceea ce este cât se poate de corect și știu că dacă te conving să folosești fluxuri RSS, prima întrebare ce îți vei pune (după ce te obișnuiești cu avantajele lor) va fi: de ce nu le-am folosit până acum?

În loc să verifici zilnic, sau de mai multe ori pe zi blogurile și paginile tale preferate pentru conținut nou, folosind fluxurile RSS inversezi problema pentru că vei fi automat înștiințat în momentul în care există conținut nou, simplu nu?

Pentru a putea citi fluxurile RSS, ai nevoie de un RSS reader, cel mai popular fiind google reader, care poate fi accesat folosind contul tău de gmail, iar cont pe gmail are toată lumea. Odată ce ai google reader pregătit tot ce-ți rămâne de făcut este să te abonezi la fluxurile RSS ale paginilor tale preferate, iar de acum încolo vei primi automat cele mai noi articole. Pentru a înțelege mai bine cum te poți abona îți recomand următorul filmuleț (găsit cu subtitrare la stefanmedia.ro), care explică mult mai bine decât aș putea eu vreodată:

Deci nu-ți mai rămâne nimic, decât să te abonezi pe rssAbonare prin RSS, sau mail,  pentru a primi automat articolele excelente de grădinărit ce apar aici!