Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Despre hobbygradina

Acest portal se adresează celor care sunt interesați de grădinărit și încearcă să ofere informații/indicații mai ales începătorilor, dar nu numai.

DSC_0047Oarecum din întâmplare am început sa-mi petrec timpul cu grădinărit și cu întreținerea unei grădini mici, dar treptat am devenit pasionat de aceasta activitate. Neavând experienta în domeniu am început să mă documentez online despre problemele de care m-am lovit, însa am descoperit cu regret ca sunt prea puține pagini din România, care prezintă în mod coerent și  simplu operațiunile de bază, pentru întreținerea unei grădini cu pomi și arbuști fructiferi.

Informații exista, însa sunt împrăștiate, incomplete sau mult prea detailate pentru un amator. Mă refer aici la operațiuni precum tăierea de formare a pomilor plantați, tratamentele de rigoare ai cestora, momentele de plantare ale diferitelor legume și aşa mai departe.

Voi încerca sa completez acest gol, cu informațiile din literatura de specialitate, cu experiența şi observațiile mele din grădina mea. Aici găsești articole simple, scurte şi ilustrate, asa cum mi-ar fi plăcut mie să le găsesc, când am avut nevoie de ele.

Orice completare sau corecție  la articolele publicate este binevenită, fie prin mail, la adresa huni [at] hobbygradina [punct] ro, fie prin intremediul formularului de contact sau mai simplu, adăugând comentarii direct la articole.

Dacă vrei să contribui la conţinutul acestui site, există posibilitatea de a publica articole, aşadar te  invit să-mi trimiţi un articol pentru publicare!

Cu stimă,

Bartha Hunor

Informaţii copyright

Creative Commons License
Textele si imaginele pe www.hobbygradina.ro sunt licențiate printr-o licența de Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 România.
Preluarea textelor se face DOAR cu citarea sursei. În cadrul fiecărei preluări de text, imagine sau operă derivată trebuie să existe un link către acest blog.