Ultimele comentarii

 • Phlox: @Andra: Mulciul...
 • Phlox: @Bunatati din Natur...
 • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
 • Phlox: @Robert: @...
 • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
 • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Unelte de grădină Fiskars

Fiskars a reușit să mă surprindă deja de două ori, trimițăndu-mi unelte din gama lor. Anul trecut, fix când am avut cea mai mare nevoie de ea, mi-au trimis o foarfeca de gradina de care sunt în  continuare foarte mulțumit, iar anul acesta am primit un fierăstrău portabil, pe care o sa testez la tăierile sâmburoaselor.

Iată și comunicatul de presă:

foto-4Fierăstrăul Fiskars Xtract™completează perfect gama topoarele Fiskars Xseries™ pentru tăierea şi curăţarea lemnului verde. Complet retractabil şi dotat cu o agăţătoare de curea uşor de mânuit, fierăstrăul este sigur şi uşor de păstrat la îndemână atunci când ai treabă în grădină. Sunt disponibile trei modele de fierăstraie Fiskars Xtract™, mic şi mare pentru grădină şi un al treilea de tâmplărie, toate trei având lamă puternică şi un mâner foarte ergonomic.

 

 

 Fierăstrăul Fiskars Xtract™ – caracteristici unice

 • Disponibil în variante de lungime a lamei de 255 mm (capacitate de tăiere de până la 120 mm) şi 160 mm pentru fierăstrăul mic de grădină şi fierăstrăul de tâmplărie.
 • Designul foarte eficient al lamei permite tăierea în sensul de tragere (fierăstrăul de tâmplărie are dinţi mai fini pentru tăierea bucăţilor şi a panourilor de lemn)
 • Agăţătoare de curea uşor de mânuit pentru portabilitate în siguranţă atunci când lama este retractată (agăţătoarea de curea se retrage perfect în mâner atunci când lama este extinsă).
 • Rotiţa de blocare opreşte lama în loc în mod ferm şi sigur fie că este retractată, fie extinsă.
 • Mânerul SoftGrip™ garantează priză sigură şi confort la utilizare.
 • Protecţia pentru degete previne alunecarea acestora accidental spre lamă în timpul utilizării.

Fiskars 365 – sărbătorim secole de mândrie, pasiune şi design. În fiecare zi.

Înfiinţată în anul 1649, ca turnătorie, într-un mic sat finlandez, Fiskars a devenit unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de produse de larg consum pentru locuinţă, grădină şi activităţi în aer liber. Disponibile în peste 60 de ţări, produsele Fiskars rezolvă problemele de zi cu zi, făcând proiectele cotidiene de acasă mai uşoare şi mai plăcute, datorită uneltelor performante şi designului deosebit. Fiskars este cotată la bursa NASDAQ OMX din Helsinki, iar vânzările nete ale companiei s-au ridicat la 799 milioane de euro în 2013. Mărcile internaţionale principale ale Grupului sunt Fiskars, Iittala şi Gerber. www.fiskarsgroup.com

 

8 comments to Unelte de grădină Fiskars

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.