91 responses

 1. Cornel
  February 1, 2014

  Ce se intelege prin “1 kg var stins”? Varul obtinut prin stingerea bulgarilor de var nestins (aproape ce nu se mai gaseste var nestins), sau 1 kg de var praf la sac (ceea ce foloseste acum mai toata lumea…) ?

  • phlox
   February 5, 2014

   @Cornel:
   Cornel, la magazinele cu materiale de constructii o sa gasesti var stins la pungi/pachete de 2 sau 5 kg, sub foarma de pasta, daca nu ma inseala memoria.

 2. dyno
  February 23, 2014

  buna seara,aveti cumva idee in ce cantitate de apa as putea prepara zeama bordeleza,despre care trebuie sa mentionez ca este la plic 20%,gata obtinuta.citeam undeva ca 50g la 8 l apa,ar fi de ajuns.ma puteti indruma in vreun fel?va multumesc si va doresc o noapte linistita(asta doar daca nu petreceti:d ).numai bine

  • Ella von Heizer
   February 24, 2014

   @dyno:
   Dacă este la plic, înseamnă că scrie pe plic în ce cantitate de apă trebuie dizolvată. Dacă nu scrie (pe viitor să nu mai cumpăraţi plicuri pe care nu scrie!) de regulă plicurile sunt dozate pentru 10 l de apă. O zi bună!

 3. Gutiu Emil
  February 25, 2014

  Zeama bordeleza se poate aplica la toti pomi fructiferi si la cais?

  • Ella von Heizer
   March 3, 2014

   @Gutiu Emil: Zeama bordeleza ce se gaseste gata preparata se poate aplica la toate speciile vegetale :)

 4. Mirela
  June 11, 2014

  Buna,am sa va spun ce folosesc eu deoarece noi vrem BIO si avem bio .Nu folosim nici un produs chimic.Eu fac soluti de urzica pe care o las la macerat mai multa vreme.Cind o folosesc trebuie diluata.Deja cred ca de trei ori am prafuit plantele adica rosii, ardei ,gulii fasole si ce mai avem cu cenusa.Pt. gindacii de colorado am plantat crizanteme, roata pe linga gard.Cartofi nu punem.Anul acesta am pus si vinete tot in zona crizantemelor.La inceput am vazut ca au venit in vizita colorado.Cu rosiile nu avem probleme deloc,le punem in zona unde am pus crizanteme.

 5. Load More Comments…

Leave a Reply

 

 

 

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Back to top
mobile desktop