Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Iarna în grădina, în imagini

iarna-in-gradina-5

Eu cred că iarna nu a fost inventată de mama natură pentru orașe. Tocmai din această cauză, majoritatea orășenilor urăsc iarna pe bună dreptate. În oraș, iarna este un anotimp lipsit de eleganță, care se manifestă în noroi, gheață și ceață, colorând străzile și clădirile într-un gri extrem de deprimant. Ați observat că iarna este sezonul alb doar în natură, în oraș fiind mai degrabă sezonul gri?

Nu pot să zic că mie îmi place la nebunie iarna, dat fiind că singurul sport de iarnă la care mă pricep este datul cu sania și eventual cu patinele (deși n-am avut patine pe picior de vreo 10 ani), dar la mine în grădină iarna arată cu totul altfel. Este liniștită, frumoasă și chiar dacă la prima vedere totul pare acoperit de zăpadă, mereu îmi găsesc ceva de fotografiat, drept dovadă ultima mea selecție:


Dacă vi s-a făcut poftă pentru peisajele cu iarna în grădină, aruncați un ochi și pe aici: Daiana, ba_laura, fusaru sau gradina visata (dacă am omis pe cineva să mă anunțe).

Pentru a argumenta și mai bine teoria mea cu diferențele dintre iarnă și iarnă, vă recomand două dintre foto-blogurile mele preferate: iarna din natură (Várday Béla) versus iarna din oraș (Hajdu Tamás).

Vizionare plăcută!

9 comments to Iarna în grădina, în imagini

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.