Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Noutăți pe hobbygrădină.ro

inspirationÎmi place foarte mult să scriu pe afară la aer liber, parcă sunt mai inspirat, însă nu știu de ce am impresia, că sunt în permanență sub supraveghere…voi ce ziceți?

Cer iertare de acum, pentru detaliile tehnice car urmează și care nu vă interesează pe majoritatea dintre voi, dar poate vor fi utile cuiva cândva.

Tocmai când începeam să-mi fac griji din cauza spațiului pentru blog, firma de găzduire a dublat spațiul de la 250 Mb la 500 Mb lucru care mă bucură cu atât mai mult încât a venit fix la momentul potrivit. Pentru cei care se gândesc la trecerea pe un domeniu propriu vă recomand cu încredere firma hostvision. Dacă plătești cu card, achiziționarea domeniului și a găzduirii nu durează mai mult de 5 minute, instalare wordpress 2 minute, așadar în mai puțin de 10 minute te poți apuca de scris ;).

Pentru cei care nu știu încă, am lansat o nouă categorie, intitulată Q&A unde vor apărea pozele sau întrebările celor care au nevoie de ajutor pentru identificarea plantelor, bolilor sau a dăunătorilor, dar nu trebuie să uitați nici de posibilitatea de a trimite articol pentru publicare!

Conform micului sondaj, lansat acum câteva zile, mai mult de jumătate dintre voi au cont pe facebook, așa că am adăugat butonul de recomandare la capătul articolelor. Dacă vă plac (și știu că vă plac), recomandați articolele de aici și prietenilor voștri de pe facebook, că asta ar fi ideea de bază cu toată treaba asta.

Sper că nu mai trebuie să repet, că abonamentul pe hobbygradina.ro este gratis, dacă doriți să primiți automat ultimele articole de aici abonați-vă pe mail sau RSS. Nu am uitat nici de utilizatorii blogspot, care se pot înscrie cu ajutorul widgetului din dreapta, unde avem deja 31 de membrii, dar vă șoptesc că mai sunt locuri :).

Cum vremea mofturoasă de afară oricum ne ține în casă, vă invit să participați activ la crearea conținutului de pe acest site, eu v-am oferit toate modalitățile posibile, acum este rândul vostru!

Întrebări?

6 comments to Noutăți pe hobbygrădină.ro

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.