Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Când oamenii din online se întâlnesc offline

Ieri am participat la primul meu #tweetmeetCJ în cadrul caruia, m-am întâlnit cu oameni pe care îi știam până acum doar virtual și am urmărit câteva prezentări foarte interesante susținute de Alina Crâncău de la trilulilu.ro, copiii de la autorii blogului TVdece.ro Florica și Zicu, Gabi Aldea de la clujLife.com și Răzvan Dragoş (Servus Cluj).

După tweetmeet, am mai stat timp de două beri (deci foarte scurt) și la WWW-Party în Irish & Music Pub. Nu am referințe să judec, dar eu consider, că evenimentele au fost un succes și aș dori să-i felicit pe această cale pe origanizatori: Andrei Crivăț și Lorand Minyo.

Prezentările au fost despre avantajele folosirii twitter și facebook pentru promovare și cu asta mă întorc la un lucru despre care am vrut să scriu de demult: facebook.

Este clar că oricine, care scrie un blog public este interesat de trafic. Mi se pare cea mai mai mare ipocrizie să afirmi că scrii doar pentru tine și că nu te interesează numărul de vizitatori, dar să verifici statisticile zilnic, iar blogul să fie indexat de Google. Cine vrea să scrie doar pentru el, la fel de bine poate să-o facă și în notepad :).

Bineînțeles, nici eu nu scriu doar pentru mine, vreau ca acest blog să fie citit de cât mai multă lume și să devină cât mai cunoscut, iar din prezentările de ieri am avut impresia că facebook m-ar putea ajuta mult în acest sens. Eu mă gândesc de ceva vreme să fac o pagină pentru hobbygrădină.ro, însă asta ar avea rost, doar dacă cititorii (adică voi) sunt utilizatori facebook. M-am gândit să lansez acest sondaj, că sunt foarte curios, câți dintre voi au cont. V-aș ruga frumos să participați, este doar un simplu click!

Ai cont pe facebook?

Loading ... Loading ...

(sursa foto)

11 comments to Când oamenii din online se întâlnesc offline

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.