Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Grindină și ploaie torențială la Cluj

DSC_7938Duminică, pe 30 mai nu a fost nevoie de irigații în grădină, pentru că în câteva minute a căzut o cantitate de apă suficientă pentru tot anul, cred. A fost și grindină, care din fericire nu a făcut daune semnificative, dar timp de câteva ore am avut un mic pârâu prin curte, dacă aș fi avut o undiță aș fi scos-o cu siguranță. Noi am scăpat ușor, însă la multă lume i-a intrat apa în beci și în locuințe, deoarece sistemul de canalizare nu a făcut față cantității de apă, dar au fost inundate și construcții mai mari din oraș (clădiri de calitate…ce mai) .

Am mai văzut la televizor daune provocate de apă, dar este prima oară când văd cu ochii mei forța de distrugere a apei pluviale și nu cred că a plouat în total mai mult de 30 de minute. A fost o adevărată demonstrație de forță de la mama natură. Poate ne credem cocoși pe grămada noastră de bălegar cu grădinile, construcțiile și drumurile noastre asfaltate, dar asta este doar o iluzie.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.