Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Gazon, muzică şi tratamente fitosanitare

pisicaZilele trecute au fost destul de aglomerate, mai ales din punct de vedere muzical, dar vremea asta rea oricum nu m-a lăsat să stau prea mult în grădină. Chiar şi turele de cafea au fost scurte şi pe fugă.

Măcar am compensat ascultând muzică live, primul fiind sâmbătă la Tg. Mureş, un concert excelent susţinut de Quimby din Ungaria, iar ieri m-am bucurat de muzica lui Lucian Ban, care după ce adus The Tuba Project anul trecut (cel mai bun concert de jazz la care am participat vreodată) s-a reîntors la Cluj cu formaţia The Romanian-American Jazz Suite.

Între timp, probabil nu din cauza muzicii, ci datorită ploilor abundente şi a fertilizării recente gazonul a început să crească într-un ritm nebun, în consecinţă voi trece la un program de tundere de două ori pe săptămână, că deja creşte prea mult în 7 zile.

Cei care au fost mai atenţi, probabil au observat că a apărut o nouă intrare în meniu, unde poate fi găsit jurnalul meu de tratamente fitosanitare . M-am decis să public aceste date cu scop orientativ, pentru că ştiu că una dintre problemele cele mai dificile pentru grădinarii începători sunt tocmai aceste tratamente la pomii şi arbuştii fructiferi.

Nu uitaţi de proiectul recent lansat, în cadrul căruia puteţi publica articole, un nou capitol din istoria acestui portal, deja deschis de Vasile Tomoiaga, Armeria şi Vonheizer aducând un pic de varietate pe site, cu nişte articole excelente.

Cu speranţa că weekendul va aduce vreme bună, vă urez spor la…planificarea lucrărilor :)!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.