Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Scrie pe hobbygrădină.ro!

salviaAzi avem de-a face cu o coincidență ciudată. După aproximativ opt luni de la lansare, numărul abonaților pe RSS și mail de pe http://hobbygrădina.ro a ajuns la 101 (aici abonamentul este gratis ;)), iar numărul articolelor publicate…ai ghicit…este tot 101, ciudat nu? Eu sper ca raportul, dintre numărul de articole și numărul de abonați să ajungă cât mai aproape de zero, cu mențiunea, că numărul articolelor publicate nu va scădea :D.

M-am decis, că acesta este momentul cel mai potrivit pentru punerea în practică a unei idei, pe care o am în minte deja de multă vreme: de azi pe hobbygradină se deschid porțile!

Dacă vrei să ne prezinți grădina ta, grădina vecinului, ai descoperit ceva interesant, sau pur și simplu consideri că ai ceva de spus celor 300-350 de pasionați ai grădinăritului, care trec zilnic pe aici, de acum o poți face, în forma unui articol scurt, ilustat cu poze, care odată trimis la adresa huni(at)hobbygradina(punct)ro va fi publicat aici, dacă corespunde cu tematica acestui site.

Știu că multă lume, care are o grădină minunată, dar nu are blog ar avea ceva de împărtășit sau de arătat, pentru ceilalți grădinari sau iubitori de animale, iar aici este locul cel mai potrivit pentru a face acest lucru! Nu fi timid(ă), pentru că sunt sigur că avem ce învăța de la TINE, iar un feedback nu strică nimănui, așa-i?

Deci, indiferent dacă ai sau nu blog, dacă vrei să publici un articol în oricare dintre categoriile din meniul de sus, contactează-mă! Nu uita, primul este întotdeauna remarcat, dar dacă încă ești indecis(ă) iată și o piesă, să-ți faci curaj:

Dacă ai ceva de comentat, știi ce ai de făcut!

15 comments to Scrie pe hobbygrădină.ro!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.