Ultimele comentarii

 • Phlox: @Andra: Mulciul...
 • Phlox: @Bunatati din Natur...
 • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
 • Phlox: @Robert: @...
 • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
 • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

High five, cu mulţumiri!

almost flowerAstăzi nu voi vorbi despre grădinărit, pentru că vreau să-i salut pe cei care ni s-au alăturat în ultima vreme. Mă bucură enorm, că sunt din ce în ce mai mulţi care sunt interesaţi de grădinărit şi de aventurile noastre din  grădină şi din jurul casei. I-aş menţiona, pe cei înscrişi mai nou, cu Google Friend Connect: Vonheizer, Irina, Corina, StarSgates, Victoria, Sandu, Monascepa, István şi Géza.

Bineînţeles că nu am uitat,  nici de cei aproximativ 75-80 de persoane, care s-au abonat prin RSS sau mail. Nu întâmplător vorbesc despre cei abonaţi sau înscrişi, pentru că acest lucru, pentru mine, este un vot de încredere. Dacă cineva, ajuns aici, fie de pe un alt blog, fie de pe Google, se înscrie cu vreuna dintre posibilităţile menţionate, înseamnă că i-a plăcut ceea ce a văzut, ba chiar mai mult, vrea să urmărească în continuare ce mai apare pe aici, iar mai mult de atât nu poate să-şi dorească niciun blogger (dacă mă adaugi şi în blogroll, este cireaşa de pe tort :D).

Vreau să vă mulţumesc pentru că sunteţi aici, în mod special celor care participă activ, prin comentarii, oferind acel  feedback esenţial, fără de care nici eu, deci implicit, nici blogul nu ar putea evolua.

Un “high five” virtual pentru toţi cititorii, cu participarea pisicii mele, cu speranţa că şi în viitor veţi găsi aici ceva util, interesant, distractiv sau în cazul ideal, o combinaţie între acestea ;).

hi five

8 comments to High five, cu mulţumiri!

 • Salut,

  Iti recomand sa faci si o pagina “Uneltele gradinarului” grupate in functie de destinatie.

  • huni

   Salut! Crezi tu ca ar fi utila asa o pagina? Nu stiu…poate o sa fac, singurul obstacol care imi vine in minte acuma este ca ar trebui sa curat frumos toate uneltele ca sa le fotografiez, iar cum am mai zis de cateva ori…sunt un gradinar tare lenes :))

 • Mihaela

  Sau ai putea sa inventezi noi unelte utile 🙂

  • huni

   Mda…ar fi fain, dar cred ca este extrem de dificil sa vii cu ceva nou intru-un domeniu cu istorie şi traditie asa de veche precum agricultura şi gradinaritul.

 • Ma indoiesc ca esti un gradinar lenes,asa cum ai scris mai sus.
  Eu intru aici cu mare placere si de cate ori imi verific mail-urile(adica zilnic) ma bucur cand vad ca ai mai scris ceva.Bafta in continuare!

 • vonheizer

  Oh, Huni!
  Noi îţi mulţumim! Am găsit lucruri interesante aici şi de aceea m-am oprit 🙂
  Mă bucur că avem pasiuni comune şi că nu suntem puţini. Sper doar, ca inamicul nr. 1, TIMPUL, să ne lase să comunicăm mai des. Eu am făcut poze şi continui să imortalizez ce se întâmplă în grădina mea. Folderul de pe photobucket aşteaptă. Cu tot regretul că nu vă pot împărtăşi încă tot ce am făcut acolo…mă duc să mai fac treabă, până nu plouă. Într-o zi ploioasă o să mă aşez aici să vă arăt “opera” mea 🙂 Ştiţi, se spune că în săptămâna Floriilor nu e bine să semănăm sau să plantăm legume sau pomi/arbuşti fructiferi, pentru că vor face numai flori. Aşa că…acum mă duc să plantez muşcatele. La sfârşitul săptămânii voi scoate florile afară. Sper să nu mai vină vreun îngheţ şi să se instaleze o dată vremea normală.
  O primăvară cât mai frumoasă, să aveţi şi voi timp de grădinărit!

  • huni

   Ma bucur ca te-ai oprit pe aici Vonheizer! Mare dreptate ai cu inamicul #1, si eu as avea atat de mult de povestit de aratat, dar nu-mi gasesc timp. De aceea este mai greu cu blogurile de gradinarit, ca trebuie sa faci, inainte de a scrie :D. Sper ca ai dreptate cu florile pentru ca sambata am replantat florile pana 2:30 noaptea, dar daca vor inflori precum zici tu, atunci categoric a meritat.
   Spor la treaba in continuare si astept pozele!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.