Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Lucruri pierdute

this-is-spartaCu ocazia focului de tabără din weekend, întâmplător, am dat de pomul nostru de crăciun de anul trecut, care, într-o fracţiune de secundă m-a teleportat înapoi în copilărie. Mi-am amintit brusc, ce îmi place și ce mi-a plăcut dintotdeauna cel mai mult în Crăciun. Ştim cu toţii, Crăciunul este sărbătoarea familiei a dragostei bla-bla-bla…, dar sa nu uităm de pomii de crăciun aruncaţi în săptămânile de după. Poate nu ştiţi, dar din bradul de crăciun se poate face cea mai faină sabie de samurai, de lemn. Bineînțeles, depinde de calitatea materialului (de aceea trebuie să fim foarte atenţi când alegem bradul, să fie drept, altfel nu se va califica ca materie primă pentru săbii de calitate). În mod normal, îndepărtând toate ramurile secundare, lăsând doar rândul cel mai apropiat de bază – care va fi garda – în câteva minute este gata sabia.

Săptămânile de după Crăciun erau sunt perioada bătăliilor, a duelelor cu săbii şi bineînțeles a vânătăilor albastre. Am profitat de ocazie am făcut ajustările necesare şi mi-am făcut rapid o sabie şi împreună cu câinele meu loial Milli ne-am dus la luptă împotriva…împotriva inamicului din spatele grădinii, care nu se vede pe poza. Eu eram comandantul suprem iar Milli era arma secretă, fiara în lanţuri pentru situaţiile disperate (aţi văzut 300 nu?).

Stiu că v-aţi dat seama că nu eu am scris răndurile de mai sus…ar fi absurd, eu sunt un adult responsabil, însurat, nu-mi pierd vremea cu aşa ceva. L-am lăsat pe verişorul meu de 10 ani la calculator pentru câteva minute, dar până la urmă m-am decis să nu şterg ce a scris, pentru o postare de weekend, merge 🙂 .

4 comments to Lucruri pierdute

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.