Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Culorile nopţilor albe

De obicei, aleg foarte ușor piesele pentru articolele cu fotografii, mai bine zis piesele mă aleg pe mine, pentru că de fiecare dată este vorba de cele care m-au urmărit cumva pe parcursul săptămânii. În cazul de fată a fost diferit. Trebuie să recunosc ca am găsit foarte greu coloana sonoră, dar cred că a meritat efortul, pentru că piesa asta – pe care probabil o ascultaţi deja –  se potriveşte 100% cu atmosfera pe care o inspiră fotografiile, zic eu.

Nici nu mai lungesc vorba prea mult, că nu am nimic relevant de adăugat, în afară de faptul că sunt extrem de mulţumit de setul de azi :D.

Vizionare plăcută!

PS: dacă ați ascultat piesa, v-ați uitat la fotografii și v-a pus pe gânduri, atunci și doar atunci puteți da click aici, pentru a viziona videoclipul piesei, care este cel puțin pe măsura muzicii!

5 comments to Culorile nopţilor albe

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.