Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Operațiunea de salvare

butasiDupă cum v-am povestit, am avut probleme cu unele dintre plantele mele din casă, de aceea, în zilele trecute am desfășurat o amplă operațiune de salvare. Am butășit begonia pentru că sunt speranțe slabe să supraviețuiască până când va putea fi pusă afară, acolo unde îi place cel mai mult. La fel, am făcut și cu muscate (ce a mai rămas din ele), cu speranța că vor apuca să înflorească vara asta. Am mai pus la înrădăcinat o bucată din Kalanchoe, Crassula, câteva frunze din Oxalis triungularis și la încolțit niște semințe de Kumquat, sunt curios dacă vor germina sau nu.

Am ascultat sfaturile primite, am tăiat frunzele bolnave de pe Dracaena și nu am udat-o deloc în ultimele săptămâni și a început să-și revină. Nu și-a mai pierdut din frunze deloc de atunci, dar nici petele maro, care au afectat frunzele din vârf nu au reapărut, ceea ce mă bucură foarte mult :).

La fel am procedat și cu planta verde vălul miresei (mersi starSgates), am îndepărtat vârfurile uscate sau putrezite ale frunzelor și am răscolit pământul în fiecare ghiveci.

Am început câteva experimente destul de interesante (zic eu), dar despre asta voi scrie în zilele ce urmează, așa că, dacă prin absurd încă nu v-ați abonat prin prin RSS sau mail, nu uitați să reveniți. Știu că mulți dintre voi folosesc Google Friend Connect (mai ales cei de pe blogspot), așa că după lupte seculare și multe înjurături la adresa google, wordpress, IE, javascript și restul, am pus și widgetul respectiv, aici ni, pe partea dreaptă, ați găsit? Sper că nu mai trebuie să mă mai  holbez  mult la căsuța goală, că imediat voi ajunge în situația penibilă de a mă înscrie ca propriul meu prieten.

9 comments to Operațiunea de salvare

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.