Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Blog de blog (Cele mai bune bloguri din 2009)

După cum stiţi cu toţii, acum  se desfăşoară concursul intitulat Blog de blog, la care azi încă se mai pot face nominalizări şi despre care puteti afla mai multe detalii aici.

Încă de la începuturi am o mare dilemă cu blogroll-ul, consider, că pe orice blog tematic (de nişă, ca să fiu trendy) blogurile recomandate trebuie bine să fie relevante din punt de vedere a nişei respective, poate greşesc dar aşa îmi place, n-am ce să fac.

Iniţial nu am vrut să nominalizez, dar tocmai din cauza celor descrise mai sus, până la urmă m-am gândit că ar fi o ocazie de a vă arăta ce-mi mai place mie în afară de ce se regăseşte în blogroll, care sunt (cu foarte puţine excepţii) numai bloguri despre grădinărit.

Dacă tot zic unii că în blogosferă sunt numai fotografi si DJ, să nu lipsească nici muzica de rigoare:


Revenind la nominalizări, sunt nou în blogosferă, nu urmăresc foarte multe bloguri româneşti, iar nici pe mine nu mă cunoaşte încă prea multă lume aşa că mi-am permis să fiu cât se poate de subiectiv la nominalizările mele, care sunt următoarele:

Blogul cu cel mai mult umor

Îmi place pentru că aproape îl aud când citesc posturile super originale de pe blog şi nu în ultimul rând, este şi el un clujean imigrant ca şi subsemnatul :).

http://groparu.ro/

Cel mai gustos blog

Nu urmăresc deloc blogurile culinare dar aici ma reîntorc pentru fotografiile extraordinare, la care mă uit de fiecare dată salivând. Urmează numai s-o conving pe soţia să-mi prepare câteva dintre reţetele de acolo.

http://floridecires7.blogspot.com/

Premiul Voltaire (Să ne cultivăm grădina)

Am zis că îmi permit să fiu subiectiv aşa că la categoria asta mă autonominalizez. Mi se pare un pic nesimţit, dar tot o fac, pentru că altfel cum aş putea să recomand tuturor cunoscuţilor blogul cu textul obişnuit: “Măh, intră pe www.hobbygrădină.ro, este al meu şi este cel mai bun blog de grădinărit din lume!”

http://hobbygradina.ro

Cel mai activ blogger

Ascultă muzică care îmi place şi mie, este obsedată de pisica ei, cu 2-3 posturi pe zi este clar cea mai activă bloggeriţă 🙂

http://celetreipuncte.wordpress.com/

Cel mai bun pamfletar dintre bloggeri

Îmi place că le zice lucrurilor pe faţă, e pe bune:

http://makavelis.com/

Cel mai artistic blog

Aici ar fi mulţi candidaţi pentru că urmăresc multe bloguri de fotografie, dar până la urmă propunerea mea este

http://adragosphoto.info/

Cel mai simpatic blogger/bloggeriţă

Pentru că păşeşte zâmbind în blogosferă, pe bune!

http://iyli.ro/

7 comments to Blog de blog (Cele mai bune bloguri din 2009)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.