Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Film pentru iubitorii de câini

”Whoever said you can’t buy happiness forgot little puppies.” (Gene Hill)

Aseară am văzut în sfârșit un film bun, intitulat Marley & Me. Zic că a fost bun, în ciuda faptului că rolurile principale au fost distribuite lui Owen Wilson (da, el este idiotul din Dumb & Dumber mi s-a adus la cunoștință că defapt nu este el. Am căutat pe imdb, dar în afară de Shanghai Nights nu m-am uitat la nici un alt film de-al lui până acum)  și Jennifer Aniston a cărei performanță cea mai remarcabilă până acum a fost cuplarea cu Brad Pitt, însă au fost salvați de caracterul principal Marley, un labrador retriever.

Filmul prezintă povestea unei familii, nelipsită de peripeții, datorită bineînțeles în mare parte lui Marley. Pentru a savura filmul la maxim nu vă recomand să vă uitați la trailer pentru că, din păcate, conține majoritatea fazelor comice. Este o comedie obișnuită, plină cu toate clișeele genului și a filmelor cu animale, însă nu țin minte când am fost așa de emoționați ultima dată de un film. Eu m-am ţinut tare şi nu am plâns, adică, poate un pic…în interior, dar după film, nici cele -16 grade de afară nu m-au oprit sa ies un pic la Milli, care bineînțeles era în extaz când m-a văzut, chiar dacă dormea cu 10 secunde mai devreme.

Uitați-vă la film, nu cred că veți regreta iar în încheiere, citatul meu preferat despre câini:

”A dog is the only thing on earth that will love you more than you love yourself.” Josh Billings (mai multe citate…)

PS: după ce m-am făcut și critic de film, postând pe blog despre un film (chiar dacă a fost cu animale, care oarecum ţine de tematica blogului) tind din ce în ce mail mult să cred că este ceva adevăr în afirmația pe care țin minte că citisem undeva: nu am nimic de zis…cred că ar trebui să scriu pe blog despre asta! (defapt este o caricatură…)

5 comments to Film pentru iubitorii de câini

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.