Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Retrospectiva 2009

La final de an m-am decis să fac și eu o listă cu tot ceea ce consider important, ținând cont și de tematica blogului, deci cu accent mai mare pe lucrările din grădină și în jurul casei, fotografie șamd.

Să le luăm de la început:

Am plantat un păr

Cu asta cred că am terminat completarea pomilor în grădină, poate mai este loc de unul singur, dar încă mă mai gândesc ce ar fi cel mai potrivit.

Am izolat bucătăria

A fost un fel de experiment, să vedem ce iese, iar concluzia este că vom continua proiectul și în 2010, că oricum, ne-am obișnuit ca în fiecare primăvară să avem șantier în jurul casei.

Am apucat să vizitez Viena

Am fost în interes de serviciu, dar din fericire am avut câteva ocazii să vizitez orașul, care m-a fascinat. Am trăit o vreme la Budapesta, îmi place mult acel oraș, așa că primul lucru care mi-a trecut prin minte când am ieșit la plimbare prin Viena a fost că arată ca și Budapesta, dar mi-am dat seama repede că este exact invers :).

Am cumpărat în sfârșit un aparat foto decent

Cum bine știți îmi place fotografia, dar o vreme am cam neglijat acest hobby de-al meu din cauza vechimii aparatului meu, cu care deja era mai mult nervi decât plăcere să faci fotografii. Demult îmi doream un aparat decent, iar anul acesta mi-am luat un entry level DSLR (mai ieftin decât cel vechi, cumpărat în 2003), cu care am făcut majoritatea imaginilor de pe blog și flickr. Ce să mai zic…me is happy!

Am vizitat Muntenegru

Da, vara asta am fost cu soția pentru prima oară în Muntenegru, o țară mică, foarte frumoasă, dar cei de acolo mai au mult de învățat și de lucrat până să ajungă să concureze cu Croația. Aici găsiți câteva fotografii, extrase din context: 1, 2, 3

S-a pierdut Boris

Boris era motanul nostru gri, foarte frumos și extrem de deștept, nu știm ce s-a întâmplat cu el, dar simt că nu greșesc dacă zic RIP. Am încercat să umplem golul lăsat de Boris cu un pui nou, tot o pisică gri numită Olga care a avut un sfârșit tragic încălcând teritoriul lui Milli.

Am asistat prima dată la o naștere

Pisica noastră a fătat de 2 ori anul acesta, iar la a doua am avut ocazia să asist la eveniment. Este incredibil cât de bine funcționează instinctele primare, imprimate în minte. Mda…acum mi-a atras soția atenția că asta defapt a fost anul trecut, dar acum nu mai șterg!

Mi-am dus câinele la dresaj

A fost o experiență nouă pentru mine dar și pentru Milli și cred că a meritat, am învățat multe.

Rezultate bune în grădinărit

Am obținut în grădină cele mai bune rezultate de până acum, am plantat trandafiri, butași de vie, am făcut must, am avut recoltă record de roșii, am experimentat legume noi, iar borhotul așteaptă să fie băgat la cazan. Din punct de vedere agricol a fost categoric un an bun.

Am început hobbygradina.ro

Un moment important, un proiect la care m-am tot gândit de luni în șir, dar nu a fost ușor să trec în tabăra cealaltă , până acum fiind numai pe partea de cititor/privitor.

Am intrat în lumea Web2.0

După mai mult de 10 ani ca utilizator de internet, perioadă în care niciodată nu am simțit nevoia de a mă manifesta online, acum dintr-odată a ieșit exhibiționistul din mine, mi-am făcut blog, am început să pun poze pe flickr, și bineînțeles să folosesc twitter. Mutarea asta a adus cu ea multe premiere, începând cu cumpărarea numelui de domeniu, familiarizarea cu wordpress etc. dar nu cred că v-ar interesa.

A fost un an cu bune și rele, an în care am învățat multe, am ajuns sa ma cunosc mai bine și mi-am clarificat mai bine prioritățile. Am acum sentimentul că am uitat ceva important, dar deocamdată să zicem că a fost un an bun și vedem ce va fi la anul, că sigur se poate mai bine!

Vă mulțumesc că mă urmăriți și vă doresc un An Nou Fericit!

7 comments to Retrospectiva 2009

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.