Ultimele comentarii

 • Phlox: @Andra: Mulciul...
 • Phlox: @Bunatati din Natur...
 • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
 • Phlox: @Robert: @...
 • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
 • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Renovare casă în 2 minute

Chiar nu știu de ce am obsesia asta pentru montajele de gen ”evolution”, însă știu că prezintă mult mai bine  transformarea decât un simplu ”before-after”, pentru că nu arată numai de unde s-a pornit și unde s-a ajuns, ci și cum.

Casa și locația din filmulețul de mai jos, au fost un element important din copilăria mea, foarte multe amintiri mă leagă de locul acela. Deși povestea imobilului în ultimii ani a fost plină de surprize neplăcute și întorsături neașteptate îmi face plăcere să văd că în final, lucrurile se îndreaptă spre bine și căsuța (defapt bucătăria de vară) abandonată de decenii așteptându-și sfârșitul, a reînviat vara asta. Felicitări și spor în continuare, pentru cei responsabili de construcţie!

Procesul poate fi urmărit mai jos:

8 comments to Renovare casă în 2 minute

 • vonheizer

  Huni,
  mă interesează echipa care a lucrat la realizarea acestui proiect. Nu pentru azi, nu pentru mâine. Peste vreo 4 ani o să începem construirea căsuţei noastre după un model original. AM văzut că ai avut nişte artişti la lucru. Mă interesează dacă ar fi dispuşi să îşi lase amprenta şi la Battonya.

 • […] putea să te mai intereseze:Renovare casă în 2 minute Dacă ţi-a plăcut, abonează te prin mail şi trimite articolul la prietenii tăi […]

 • Mary

  Huni, cel mai frumos chef din viata mea l-am petrecut la Aita Mare 🙂 Doua zile si doua nopti a tinut. Veseli si gospodari oamenii de pe acolo si apa atat de dulce :)) Cel mai bun gulash la ceaun, tot acolo l-am mancat. Ii da apa aceea un gust deosebit. 🙂

  • huni

   Ce mica-i lumea! Ma bucura tare mult comentariul tau, mai ales ca Aita Mare a fost locul unde mi-am petrecut vacantele cand eram copil la bunici si chiar si in ziua de azi este un loc special pentru mine, chiar daca in ultima vreme ajung foarte rar pe acolo. Tu de unde esti Mary?

 • Felicitari pentru aceasta realizare. Atat pentru film, cat mai ales, pentru constructie. Daca spui ca te leaga si amintiri de zona respectiva, cu atat mai mult esti de apreciat !!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.