Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Calendarul grădinarului

O să încep cu o mică introducere, ca să înțelegeți scopul și motivația…

Sunt un băiat de oraș și în ciuda faptului că în timpul copilăriei am petrecut toate verile și vacanțele la țară, singurele activități (de țară?) ce am practicat pe acolo au fost pescuitul, scăldatul în lacurile și pârâurile de lângă sat și luptele cu arcuri, cu copii locali. Când m-am apucat de grădinărit (promit că o să vă povestesc odată, cum), fără cunoștințele cele mai elementare, primele întrebări pe care mi le-am pus au fost: ce ar trebui să fac acum în grădină și cum? Aș minți dacă aș zice că nu am găsit răspunsuri online la aceste întrebări, însă le-am găsit  după căutări mult mai lungi și anevoioase decât consider că ar fi necesar pentru așa ceva, și nu mi s-a părut așa pentru că nu am știut cum să caut, pentru că spre deosebire de grădinărit în domeniul ăsta am ceva experiență.

De aceea, de azi avem o nouă intrare în meniu, sus, pe partea stânga…ați găsit nu? Da, exact, cel denumit calendarul grădinarului, unde o să încerc să adun toate lucrările importante din grădină, organizate pe anotimpuri și luni. Consider această secțiune va deveni o componentă de bază a sitului, fiind foarte importantă pentru mine, și sunt convins că va fi utilă grădinarilor începători așa că vă rog, să participați la extinderea și îmbunatățirea informațiilor de acolo, de aceea am și permis comentariile pe pagina respectivă. Ok, acum vă invit să citiți și să comentați calendarul grădinarului!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.