Ultimele comentarii

  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...
  • Reparatii frigidere: Multumesc mult pozele sunt foarte clare acum stiu ce sa fac ...
  • Reparatii frigidere: Am cumparat o casa in toamna si are un o parcela cu capsune ...
  • Casa verde: Si eu cresc rasaduri in casa de cativa ani si in fiecare an ...

De unde știm că se apropie crăciunul?

craciunel_2Oare din apariția capoțelelor și a decorațiilor de brad în magazine? Nuuu! Știm pentru că a înflorit crăcuinelul (Schlumbergera). Aș mai adăuga, că în ultimii ani atât supermarketurile, cât și crăciunelul au un pic de exces de zel, e prea devreme, după părerea mea.

Fără nici o legătură cu gândurile de mai sus, vă rog sa-mi ziceți numele plantei care de asemenea înflorește de ceva vreme și arată ca un trifoi mov, gigant, se poate vedea pe a treia poză.

Update: Cu ajutorul lui Lia am găsit răspunsul corect: Oxalis triangularis, mai mult, se pare că atât frunzele cât şi rădăcinile sunt comestibile. Pentru alte plante din familia asta aruncaţi o privire aici!

3 comments to De unde știm că se apropie crăciunul?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.