Ultimele comentarii

  • Phlox: @Andra: Mulciul...
  • Phlox: @Bunatati din Natur...
  • Bunatati din Natura: Sper ca toata lumea e bine sanatoasa. Am o intrebare de...
  • Phlox: @Robert: @...
  • Andra: Buna ziua! Incepand de anul acesta vreau sa folosesc mulciul...
  • Reparatii frigidere: Multumesc am primit mesajul de la dv ,am mutat capsuni am pu...

Expoziția chinologică Turda

DSC_3140_resizeWeekendul trecut am participat pentru prima oară la o expoziție chinologică, la Turda. Această expoziție a fost una mai mică, ceea-ce s-a văzut la organizare, însă în schimb a fost mai mică aglomerația și mai relaxată atmosfera. Pentru necunoscători pare la prima vedere un pic haotic faptul că se desfășoară mai multe prezentări simultan însă este bine asa, pentru că altfel ar fi mult prea plictisitor, mai ales pentru vizitatori. Ce mi-a plăcut în mod special a fost, că s-a văzut faptul că s-au reunit oameni cu o pasiune comună. Pe fața proprietarilor se vedea mândria când se uitau la câinele lor, sau invidia în anumite cazuri, când aruncau priviri pe furiș la cățeii celorlalți, iar discuțiile între necunoscuți începeau obligatoriu cu întrebări despre vârsta și sexul cățeilor. Era o mixtură între expoziție, târg și întâlnire prietenească, care în mod categoric m-a convins să nu ratez următoarea, care va fi la Cluj-Napoca pe data de 14 noiembrie. Vizionare plăcută la imaginile de la eveniment, și ne vedem pe 14 noiembrie la Cluj!

3 comments to Expoziția chinologică Turda

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.